Siste album

Vi varmer oss naa

LP-cover av "Vi varmer oss naa", release 17.03.17

Vi varmer oss naa (LP) av Haakon Ellingsen, slipp 17.03.17

«Vi varmer oss naa» er Haakon Ellingsens siste plate, og låtene vil varme deg, utfordre deg og ta deg med til steder som Argentina, Chile, Lisboa, Amsterdam, og til mer hjemlige Oslo – og skogstraktene i Eidskog.
Haakon var i studio med utvalgte musikere og med produsent Andreas Mjøs som lydmagiker. Sammen skapte de en plate med et lekent og delikat lydbilde, som både omfavner og forener Haakons musikalske ferdigheter og Andreas sin intrikate musikalske verden.

Platens 10 spor inneholder blant annet «Tannsjødager» – en søken etter hvitvinsro og fred i sinnet, en sang om god rødvin, flere sanger om kjærlighet og ikke minst en hyllest til Victor Jara, Haakons nye ledestjerne innen visekunst. Fado-dronningen Amalia Rodrigues har selvfølgelig også fått sin egen bossa nova.

Haakon gir med denne ut sin andre norskspråklige plate – i kjent musikalsk beatelsk vri, men samtidig har han gått videre, lengre og nærmere mot visekunst, verdensmusikk og utforskende ambient lyd. Han har anglikanske trubadurer dypt i hjerteroten, men er også åpen for så mye, mye mer.

LP’en er tilgjengelig fra 17. mars 2017. Lydfilene vil være nedlastbare via Spotify, Tidal, iTunes og lignende streamingtjenester.

Side A:
1. Vin fra Mendoza (Ellingsen)
2. Jara (Ellingsen)
3. Egelantiersstraat (Nilsson/Ellingsen)
4. Amalia (Nilsson/Ellingsen)
5 Tobalaba (Nilsson/Ellingsen)

Side B:
1. Gjørme, bark og mark (Ellingsen)
2. Tannsjødager (Ellingsen)
3. Knurr og humle (Ellingsen)
4. September september (Ellingsen)
5. Sommer (Ellingsen)